Over ons

De Kruiskerk in Waddinxveen is een gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in het Groene Hart. Vanuit een lange kerkelijke traditie proberen we op een bijbelgetrouwe en tegelijk eigentijdse manier gemeente te zijn.

We vormen een kerkelijk thuis voor meer dan 800 leden, jong en oud, uit Waddinxveen en omstreken. Kom gerust eens langs! Wil je in contact komen met een van onze predikanten? Dat kan. Tijdens kantooruren zijn de predikanten vaak bereikbaar op hun werkkamer in 't Kruispunt.

Kerkdienst meemaken?

Iedere zondag komen we bij elkaar voor de wekelijkse erediensten. De ochtenddiensten beginnen standaard om 8.45u en 10:30u, de middagdienst om 16:30u. Daarnaast zijn er extra kerkdiensten op een aantal christelijke feestdagen, op 'biddag', 'dankdag' en oudjaarsdag. Kijk in de agenda voor actuele informatie over de kerkdiensten.

Open voor iedereen

Je bent altijd van harte welkom in de Kruiskerk! Bij de ingang staat iemand klaar om je desgewenst wegwijs te maken. Je kunt onze kerkdiensten ook via een livestream meemaken of achteraf bekijken via deze website.

We komen graag met je in contact via de sociale media. Volg ons via onze   Kruiskerk pagina op Facebook en  @kruiskerknl op Twitter.

Ons verenigingsgebouw is 't Kruispunt en grenst aan hetzelfde parkeerterrein als de kerk. Onze beide predikanten hebben er hun werkkamer. Verder worden er allerlei bijeenkomsten gehouden, zoals catechisaties en bijbelstudies. Tijdens de ochtendkerkdiensten is er doorgaans crèche.


ds. Egbert Brink

Telefoon 0182-701104
ebri@kruiskerk.nl
www.egbertbrink.nl

ds. Lucas van der Veen

Telefoon 0182-701105
lmvanderveen@kruiskerk.nl

't Kruispunt

Ons verenigingsgebouw is 't Kruispunt, op een steenworp afstand van de Kruiskerk.

Stationsstraat 12
2741 HS Waddinxveen
0182-615889

Post

Post kan gestuurd worden aan:

GKv Kruiskerk
t.a.v. Angela van Rietschoten
Stationsstraat 12
2741 HS  Waddinxveen
scriba@kruiskerk.nl

Koster

Voor vragen en opmerkingen over de gang van zaken in en rond het kerkgebouw kan contact opgenomen worden met de koster.

Evelien Stolk
koster@kruiskerk.nl

 

Informatie over of naar aanleiding van de website kan opgevraagd worden via info@kruiskerk.nl

Over ons

Kruiskerk
Passage 11
2741 HB Waddinxveen
0182-615889