Uitnodiging Bijbelcursus

Gert-Jan van Rietschoten

17 augustus 2016

We willen jullie van harte uitnodigen voor een nieuw seizoen bijbelcursus. Een prachtige manier om samen na te denken over onderwerpen als: ‘Waarom kwam Jezus?’ en ‘Genade - hoe kan God ons aannemen?’.

We gingen afgelopen seizoen het Markus evangelie door en gebruikten een cursus DVD daarbij. Ook hebben we een paar keer gemeenteleden uitgenodigd om hun ervaringen te horen. Bijv. over bidden + over aansluiten bij de kerk als je daar niet in opgroeide.

In de loop van de jaren hebben al veel mensen meegedaan, ieder met verschillende achtergrond. Jongeren die opgegroeid zijn in onze gemeente in één groep met ‘nieuwkomers’ bij onze gemeente. Bijvoorbeeld je vriend of vriendin die meer wil weten over het christelijk geloof, of een geïnteresseerde buur. Vandaar dat we deze uitnodiging in ieder postvakje leggen: Geef deze uitnodiging graag door! Het zijn mooie avonden waarin we Gods werk beter hebben leren zien en waar ook ruimte was om elkaar te ontmoeten.

Dit seizoen willen we de draad weer oppakken. Ook aan jou de uitnodiging om daaraan deel te nemen. Als je denkt dat dit wat voor je kan zijn, informeer dan bij ons, graag.. Spreek ons aan of bel ons!

Met hartelijke groeten, Gert-Jan van Rietschoten (gert-jan@vanrietschoten.nl 06.51541076), Peter van Rooijen (pvanrooijen@kpnmail.nl) en Ds. Ed Buitendijk (ebui@kruiskerk.nl)

Reacties van deelnemers van afgelopen seizoen:

”Mooie avonden waarin we, aan de hand van een dvd, interessante en diepgaande gesprekken voerden over het geloof.”

“Leerzame gesprekken in een vertrouwde sfeer waarin ik het geloof steeds beter leerde kennen.”