Uitnodiging Bijbelcursus

21 augustus 2015

Afgelopen jaren hebben in verschillende groepen de zogenaamde Bijbelcursussen plaats gevonden. Het waren mooie avonden waarin we de basis van ons geloof bekeken. In een regelmaat van om de drie weken bespraken we daar basisbegrippen uit de bijbel en het christelijk geloof.

Vorig seizoen hebben we de cursus  'Christianity explored' gebruikt. Onderwerpen uit die cursus zijn bijvoorbeeld: ‘waarom kwam Jezus?’ en ‘Genade - hoe kan God ons aannemen’. We gingen daarbij het hele Markus evangelie door en gebruikten het materiaal op de DVD die bij deze cursus hoort.

In de loop van de jaren hebben al heel wat mensen meegedaan aan de Bijbelcursus, ieder met z’n eigen achtergrond. Jongeren die opgegroeid zijn in onze gemeente, maar ook veel ‘nieuwkomers’ bij onze gemeente. Bijzondere avonden! Mooie samenkomsten waarin we Gods werk beter hebben leren zien en waar ook ruimte was om elkaar te ontmoeten.

Binnenkort willen we de draad weer oppakken. Ook aan jou de uitnodiging om daaraan deel te nemen. Als je geïnteresseerd bent of de eerste avond gewoon eens wilt meemaken om te kijken of het wat voor je is: we hopen van harte op je aanwezigheid! Wanneer je vragen hebt, dan zijn we daarvoor natuurlijk bereikbaar. Spreek ons dan eens aan of bel ons!

Gert-Jan van Rietschoten (gert-jan@vanrietschoten.nl) en Ds. Ed Buitendijk (ebui@kruiskerk.nl)