Samen bidden voor recht in de wereld

Samen bidden voor recht in de wereld

Geschreven door

Webredactie

Datum

6 januari 2018

Nog altijd gebeurt er veel onrecht in onze samenleving. Ver weg, en dichtbij. Gebed hiervoor is hard nodig. De Week van Gebed in 2018 heeft het thema: Recht door zee en staat in het teken van vrijheid van slavernij. Het thema haakt aan op het danklied van Mozes en Mirjam uit het Bijbelboek Exodus. Elke dag is er een dagthema wat nauw verband houdt met Recht door zee. Een paar Bijbelgedeelten met korte reflectie en passende gebedspunten. Zo bidden we samen voor recht in de wereld.

Bidden krijgt een extra dimensie als je het samen doet. Al biddend deel je je zorgen en dank, niet alleen met God maar ook met elkaar. Samen bidden geeft een uniek gevoel van verbondenheid. Bovendien leer je elkaar en elkaars geloofsbeleving kennen. Andere gebedsvormen en verschillende geloofstradities kunnen inspirerend en verfrissend zijn.

We nodigen u van harte uit om mee te bidden tijdens de Week van Gebed (21-27 januari 2018).

De Week van Gebed is er voor iedereen. Om samen te bidden, ieder op zijn eigen manier. Hij verbindt ons aan elkaar als wij ons aan Hem verbinden.

Door mee te bidden sluit u zich aan bij miljoenen christenen die wereldwijd in januari samen komen om te bidden. Het is ons verlangen dat tijdens de Week van Gebed christenen vanuit verschillende achtergronden elkaar mogen ontmoeten rondom het bevrijdende werk van God om samen te bidden. Bid je mee?

Dit jaar is iedereen die met ons mee wil bidden welkom in het Kruispunt, Stationstraat 12, ingang is achterom bij de parkeerplaatsen. Iedere avond is een van de deelnemende kerken verantwoordelijk voor de leiding van het gebedsuur.

Op zondag 21 januari is er van 20.00-21.00 uur een gebedssamenkomst met sing-in verzorgd door de muziekgroep van de Bethelkerk.

Maandag t/m vrijdag 22-26 januari zijn er gebedssamenkomsten van 19.30-20.30 uur in het Kruispunt.

Zaterdag 27 januari wordt er voor de kinderen van 3-10 jaar een Kidspraise gehouden in de Kruiskerk. Dan komt Jeroen van de Berg i.s.m. de band 2U voor ons optreden.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Namens het interkerkelijk team
Netty Berkouwer,
Arianne ten Cate
Lydia Burger
Marijke van Halem

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Over ons

Kruiskerk
Passage 11
2741 HB Waddinxveen
0182-615889