Nacht van Gebed: ‘Wees wakker! Heb je vijanden lief’

3 mei 2016

‘Heb je vijanden lief’ is het thema van de Nacht van Gebed die Open Doors organiseert. In de nacht van 27 op 28 mei bidden christenen op honderden locaties in Nederland en Vlaanderen voor de vervolgde kerk en hun vervolgers.

Dit jaar staat de organisatie nadrukkelijk stil bij degenen die vervolgen. Islamitische Staat, Boko Haram, Al-Shabaab, maar ook dictators als Kim Jong-Un van Noord-Korea en Isaias Afewerki van Eritrea. De opdracht van de Here Jezus uit Matteüs 5:43 ‘heb je vijanden lief’ is daarbij de inspiratie.

Na de recente aanslag met Pasen op christenen in Lahore, Pakistan waarbij meer dan zeventig doden vielen en honderden slachtoffers, liet een medewerker uit Pakistan weten: ‘Ik ben ervan overtuigd dat als vele christenen voor ons bidden, wij door kunnen gaan met het versterken van de kerk in Pakistan’.

Deze broeder en miljoenen vervolgde christenen zijn overtuigd van de kracht van ons gebed voor hen. Gelooft u dat uw gebed impact heeft op de levens van vervolgde christenen? Wees wakker! En moedig hen aan in gebed. Tijdens de Nacht van Gebed wordt er gebeden voor verschillende landen. Naast de informatie en gebedspunten uit de gebedsboekjes, zijn er aansprekende filmfragmenten. Halverwege de nacht is er een live-verbinding met een christen in India. Doe mee aan de Nacht van Gebed in Waddinxveen

Wanneer? Vrijdag 27 op zaterdag 28 mei  Place2Be (NAP-gebouw) ingang achterzijde.
Waar? Herman Heijermanslaan 4
Hoe laat? van 22:00 tot 6:00 uur. U kunt komen en gaan wanneer het u uitkomt.

Er wordt voor koffie/ thee en broodjes gezorgd.

Neem voor vragen contact op met: Arianne ten Cate

Meer informatie: www.nachtvangebed.nl