Moederdagtaart actie voor Roemenië

22 april 2015

Deze actie gaat een traditie worden, al voor de 3e keer wil Hans H. voor ons weer een goed en mooi product afleveren.

De hartvormige taart met verse aardbeien is onmisbaar voor de Moederdag, dat dit jaar valt op zondag 10 mei. Met de opbrengst van deze actie willen we de basisschool in Chibed ondersteunen.

moederdagtaart-den-hollanderDe taart kost € 10,- (zonder slagroom € 9,-). Bestellen kan tot uiterlijk woensdag 6 mei door te reageren op dit bericht of via de lijst in de hal van de kerk. Op zaterdagmiddag 9 mei kunt u de taart afhalen in ’t Kruispunt tussen 4 uur en 5 uur.

Graag betalen per bank op nummer NL26 RABO 0301 1884 67  t.n.v. Stichting Roemeense Kinderhulp/Waddinxveen onder vermelding van Moederdagtaart actie en aantal taarten. U kunt eventueel ook contant betalen bij het afhalen in ’t Kruispunt.

Red: de bijgevoegde foto's zijn vorig jaar gemaakt bij de voorbereidingen van deze zelfde actie.

Fotogalerij

Reacties (1)

• Buitendijk

28 april 2015 om 09:25 | #

Hallo,
    Wij willen wel zo'n heerlijke taart!

Fam. Buitendijk.

Antwoord