Bijbelstudie Beth Moore

Annabella van der Bijl

17 juni 2016

Inmiddels hebben we in de Kruiskerk 2 mooie studies van Beth Moore gedaan. Beth schrijft bijbelstudies en weet een mooie link te leggen tussen bijbel lezen en een praktische invulling in ons leven.

We zijn onder de indruk van Gods trouw, Zijn grootheid en liefde en hoe Hij centraal wil staan in ons leven. Het smaakt naar meer en we willen het graag delen met meer vrouwen uit Waddinxveen! Hiervoor hebben we ook de vrijmoedigheid genomen om deze uitnodiging interkerkelijk te delen.

In de nazomer willen we starten met de studie Leven in vrijheid. Dit is een studie die je helpt om echte vrijheid in Christus te ontdekken. De studie behandelt het bijbelboek Jesaja: een boek over Gods trouw en de weg naar vrijheid. Tijdens deze studie leer je los te komen van alles wat je weghoudt van een leven geleid met God.

De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie (reken een half uur). Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen.

Summiere info:
wat: 11 woensdagavonden studie (tussen 31 augustus 2016 en 30 november 2016)
waar: 't Kruispunt
tijd: 19.45uur - 22.15uur

Heb je belangstelling om mee te doen, laat het ons weten via een mailtje of een telefoontje. Voorlopig is het de bedoeling op woensdag avond bij elkaar te komen.Bij veel aanmeldingen onderzoeken we ook de mogelijkheid voor bv de woensdagochtend. Voor meer info kun je altijd even bellen of mailen.

Met hartelijke groet en blessings, ook namens Arianne ten Cate en Marjan den Hollander,

Annabella van der Bijl
annabellavanderbijl@gmail.com