Actie kerstpakket

21 december 2014

Ook dit jaar hebben we weer het plan opgevat om als extra Kerstactie voedsel/artikelen in te zamelen uit uw ontvangen kerstpakket.

Weet u het nog: Alle artikelen uit uw kerstpakket, die u om één of andere reden zelf niet gebruikt, kunnen gedoneerd worden aan “Care for family”.

Op eerste Kerstdag zullen er in beide diensten kratten staan in de hal van de kerk, op de bekende plek, daarin kunt u uw gift achterlaten. Ook de zondag daarop zullen de kratten er staan, voor wie afwezig is met Kerst of het is vergeten. Wij zorgen dan dat het bij CFF terecht komt.

Verder willen we gelijk ook nog uw aandacht vragen voor het volgende:  Zowel bij de ‘JUMBO’, als bij de ‘PLUS’, kan er voor boodschappenpakketten gespaard worden. Bij ‘JUMBO’  ontvangt u t/m dinsdag 6 Januari zegels, bij iedere €10,- aan boodschappen 1 zegel. Bij ‘PLUS' duurt de actie langer, t/m zaterdag 14 Februari, ook hier 1 zegel bij €10,- aan boodschappen.

Heeft u volle spaarkaarten, of zegels over: lever ze bij ons in, eens kijken hoeveel pakketten we kunnen scoren voor CFF. Overtollige zegels graag los aanbieden, in een envelop, (niet opplakken dus) dan kunnen wij weer een kaart vullen. De zegels mogen in ons postvak of gelijk met de kerstactie ingeleverd worden.

We zijn erg benieuwd wat dit allemaal weer gaat opleveren.  Laten we, juist in deze periode van sfeer en gezelligheid, onze medemens, die het minder heeft dan wij, niet vergeten. Het Kerstkind kwam zelf in armoede, en heeft ons een opdracht meegegeven: zorg dragen voor elkaar!