Week van gebed 2016 - vanaf 17 januari

6 januari 2016

Over 2 weken is het zover. Zondag 17 januari is de start zondag. We gaan samen met andere christenen uit Waddinxveen (en wereldwijd) bidden.

Het thema is: Het woord is aan jou!! Jullie zijn Gods volk en geroepen om zijn grote daden te verkondigen. Nog even kort op een rijtje:

• Locatie: Place2be , Herman Heijermanslaan
  • zondag: 20.00- 21.00 Maandag- vrijdag 19.30-20.30 uur.

Welkom!! Laten we elkaar ontmoeten in woord en daad, in zang en gebed. Folders en gebedsboekje als je thuis wilt bidden liggen achterin de kerk.

Kinderen van de basisschool, opgelet !!!

Het duurt nog even, maar schrijf het alvast op….. zaterdag 23 januari is er weer een superleuke kidspraise.  Wie vorig jaar is geweest weet dat je dit echt niet kan missen. We hebben Poppenspeler Jeroen van de Berg uitgenodigd en de muziek wordt gemaakt door de band 2U. We gaan natuurlijk nog niets verklappen…maar één ding wil ik je wel alvast vragen: Wat heeft een armbandje te maken met ‘praten met God’?

Het is deze keer in de Kruiskerk, Passage 11 en duurt van 15:30 tot 16:30. Neem iedereen die je kent mee, vaders, moeders, opa’s en oma’s  mogen er natuurlijk ook bij. Maar het allerbelangrijkst zijn jullie want  hoe meer kinderen, des te groter het feest. Tot dan.

Namens de organisatie van ‘de week van gebed’, Arianne ten Cate

Gemeenteleden, als u/jij er niet bij kunt zijn, maar het toch mee wilt bleven, de kidspraise wordt live uitgezonden via kerkdienstgemist.nl !!!