Kerst=Feest 2016

Annabella van der Bijl

8 december 2016

Op zaterdag 24 december is er weer Kerst=Feest in sporthal De Dreef georganiseerd door de samenwerkende Waddinxveense kerken.

Simon en Zo voor Kids 14:00 uur

Het programma begint 's middags om 14:00 uur met een programma voor kinderen waarin "Simon en Zo" de voorstelling zal verzorgen met de titel "Hoor de engel zingt" (bedoeld voor kinderen van de basisschool).

Back to the future 19:00 uur en 21:30 uur

Op de avond (Kerstavond) zijn er twee bijeenkomsten om resp. 19:00 uur en 21:30 uur met medewerking van o.a. Maskerade uit Waddinxveen en spreker Arjan Hogebrug, ook is er muziek en kerstsamenzang o.l.v. Maarten Wassink. Het thema van de avond is "Back to the future / Een oud verhaal met toekomst".

Uitnodigingen en livestream

Op zondag 18 december zullen er uitnodigingskaarten worden uitgereikt in de Waddinxveense kerken, deze zijn vooral ook bedoeld om iemand anders uit te nodigen mee te gaan naar Kerst=Feest!
Tijdens de bijeenkomsten is er een collecte voor het delen van de kosten en zijn er machtigingskaarten voor een aftrekbare gift. Kan iemand om een reden niet naar de Dreef komen dan is het mogelijk de dienst via de livestream thuis mee te kijken.

Vrijwilligers

Als elk jaar zijn er ook weer veel vrijwilligers nodig. Aanmelden kan via de site: http://www.kerstisfeest.nl/vrijwilligers

Voor meer informatie: spreek Margriet of Annabella aan of kijk op de website www.kerstisfeest.nl, graag tot ziens!