Kerst = Feest

Annabella van der Bijl

26 november 2015

Op donderdag 24 december is er in Sporthal de Dreef weer het jaarlijkse Kerst=Feest georganiseerd door de samenwerkende kerken in Waddinxveen. Als kerken samen en met vele anderen willen we het goede nieuws van Kerst gedenken en vieren.

Kerst=Feest begint altijd met het Kids-Feest in de middag. Dit jaar wordt het programma verzorgd door Timo van den Heuvel met zijn wonderlijke avontuur rond de Wonderwolk. Aanvang van het kidsprogramma is om 14.00 uur, ook ouders zijn van harte welkom.

kerstisfeestlogo.png

In de avond zijn er twee bijeenkomsten voor volwassenen en gezinnen, deze beginnen respectievelijk om 19:00 uur en 21:30 uur. Sprekers zijn Wilmi Oosterom en ds. Egbert Brink.  Het Gospelkoor "Elim" o.l.v. Dennis de Bruijn neemt ons mee in het zingen van Kerstliederen.

Er mogen dit jaar meer mensen in de zaal dan vorig jaar en daarom hoeft u geen kaarten te reserveren. De toegang is vrij (wel een collecte) maar kom op tijd want vooral de eerste dienst is elk jaar vol en soms moeten we mensen dan verwijzen naar de tweede dienst.

Vrijwilligers

We kunnen ook dit jaar niet zonder vrijwilligers. Ieder jaar komen er zo’n 150 mensen helpen om Kerst tot een Feest te maken. Er is voor iedereen, jong en oud, wel iets te doen. Dit kan de hele dag maar ook een uurtje is al genoeg! Denk hierbij aan podiumbouwers, koffieschenkers, stoelenzetters en bidders tijdens de diensten.

Alle info over Kerst=Feest 2015 vindt  u op de website http://www.kerstisfeest.nl

Ook vindt u hier informatie over de live uitzendingen van Kerst=Feest (onder voorbehoud) voor degenen  die niet naar sporthal de Dreef kunnen komen. We zien uit naar een goede ontmoeting met u rond Kerst!

Maar eerst nodigen we u ook nog graag uit voor de bidstond die we op donderdag 10 december organiseren. Locatie is Place2Be, voormalig NAP gebouw, Herman Heijermanslaan 4,  we beginnen om 19.30 uur en het duurt een klein uurtje.

Voor vragen kun je ook altijd Margriet van Rooijen of Annabella van der Bijl benaderen.

Reacties (1)

• Margriet van Rooijen

06 december 2015 om 15:23 | #

Inmiddels is het mogelijk om je als vrijwilliger op te geven via de website!

Antwoord